Γιατί ένας Μάγος είναι πιο δημοφιλής από την Μπιγιονσέ

Εικόνα
Beyonce Vectors by Vecteezy Όταν η Μπιγιονσέ λικνίζεται, όλοι μας νιώθουμε ότι η ζωή είναι ωραία, χαλαρή και γεμάτη κέφι! Σίγουρα "ανεβαστικό"! Όταν ο μάγος Χουντίνι δραπετεύει μέσα από αλυσίδες που τον έχουν δέσει "πατόκορφα", νιώθουμε την ανακούφιση που συνδέεται με την "απόδραση" από τα προβλήματα και έννοιες που μας "πνίγουν"! Απλά απελευθερωτικό! Όταν ο μάγος Κόπερφιλντ αιωρείται και πετάει, νιώθουμε την γαλήνη της ξέγνοιαστης και ανεμπόδιστης μετακίνησης! Αναμφισβήτητα λυτρωτικό! Όταν ο μάγος Ντάιναμο μετατρέπει απλά λευκά χαρτιά σε χαρτονομίσματα μεγάλης αξίας, νιώθουμε την δύναμη της δημιουργίας πλούτου και ευμάρειας δίχως κόπο! Σίγουρα ονειρεμένο! Όταν ο μένταλιστ Ντέρρεν Μπράουν διαβάζει και επηρεάζει την σκέψη μας, νιώθουμε  Γι΄ αυτό η Μπιγιονσέ μας "ανεβάζει" και εξιτάρει αλλά ο Χουντίνι, ο Κόπερφιλντ, ο Ντάιναμο και Ντέρρεν Μπράουν μας "στέλνουν σε άλλο επίπεδο" μαγεύοντας μας, εμπνέοντας μας και εκλπηρώνοντας τις

Γιατί ένας Μάγος - Ταχυδακτυλουργός θα σας κάνει να αναρρωτηθείτε για ΤΑ ΠΑΝΤΑ γύρω σας


Ένας Μάγος - Ταχυδακτυλουργός έχει ως "καθήκον" να "παίξει" με τις αισθήσεις σας και να διεγείρει την φαντασία σας!

Γνωρίζει πολύ καλά πώς λειτουργούν οι πέντε αισθήσεις σας αλλά και πώς ο εγκέφαλος σας εκλαμβάνει και επεξεργάζεται τα ερεθίσματα και τις πληροφορίες που ο επιδέξιος μάγος - ταχυδακτυλουργός στοχευμένα στέλνει.

Με τρόπο διασκεδαστικό και προπάντων ψυχαγωγικό, βρίσκεστε ενώπιον "νέων" πραγματικοτήτων και νιώθετε σε βάθος την ομορφιά και την γοητεία τους μυστηριώδους!

Τότε ακριβώς νιώθετε, έστω και για λίγο, ότι βρίσκεστε σε έναν κόσμο που όλα μοιάζουν όχι τόσο συνηθισμένα και δεδομένα όσο νομίζατε! Μια ανατριχιαστική εμπειρία που σας κάνει να ξυπνήσετε τις αισθήσεις και σίγουρα να αναρρωτηθείτε τι συμβαίνει γύρω σας, πώς και γιατί!  

magostaxydaktylourgos@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί να επιλέξω Μάγο - Ταχυδακτυλουργό για το πάρτι του παιδιού μου (π.χ. γενέθλια);

Γιατί ένας Μάγος είναι πιο δημοφιλής από την Μπιγιονσέ