Γιατί ένας Μάγος είναι πιο δημοφιλής από την Μπιγιονσέ

Εικόνα
Beyonce Vectors by Vecteezy Όταν η Μπιγιονσέ λικνίζεται, όλοι μας νιώθουμε ότι η ζωή είναι ωραία, χαλαρή και γεμάτη κέφι! Σίγουρα "ανεβαστικό"! Όταν ο μάγος Χουντίνι δραπετεύει μέσα από αλυσίδες που τον έχουν δέσει "πατόκορφα", νιώθουμε την ανακούφιση που συνδέεται με την "απόδραση" από τα προβλήματα και έννοιες που μας "πνίγουν"! Απλά απελευθερωτικό! Όταν ο μάγος Κόπερφιλντ αιωρείται και πετάει, νιώθουμε την γαλήνη της ξέγνοιαστης και ανεμπόδιστης μετακίνησης! Αναμφισβήτητα λυτρωτικό! Όταν ο μάγος Ντάιναμο μετατρέπει απλά λευκά χαρτιά σε χαρτονομίσματα μεγάλης αξίας, νιώθουμε την δύναμη της δημιουργίας πλούτου και ευμάρειας δίχως κόπο! Σίγουρα ονειρεμένο! Όταν ο μένταλιστ Ντέρρεν Μπράουν διαβάζει και επηρεάζει την σκέψη μας, νιώθουμε  Γι΄ αυτό η Μπιγιονσέ μας "ανεβάζει" και εξιτάρει αλλά ο Χουντίνι, ο Κόπερφιλντ, ο Ντάιναμο και Ντέρρεν Μπράουν μας "στέλνουν σε άλλο επίπεδο" μαγεύοντας μας, εμπνέοντας μας και εκλπηρώνοντας τις

Πόση διάρκεια έχει ένα show Μαγικών για παιδικό πάρτι;


Η διάρκεια ενός μαγικού προγράμματος είναι μια κρίσιμη έννοια. Εάν κρατήσει λίγο, το μαγικό πρόγραμμα φαίνεται λίγο και δεν καταφέρνει να περάσει τα κατάλληλα μηνύματα στα παιδιά. Εάν κρατήσει πολύ, τότε γίνεται τόσο βαρετό που τα παιδιά μπορεί να αναπτύξουν αρνητικές σκέψεις και συνειρμούς σχετικά με ένα πολύ ευγενές και πολιτισμένο θέαμα.

Σίγουρα έχει να κάνει με τις ικανότητες και εμπειρία του μάγου - ταχυδακτυλουργού που θα προσλάβετε αλλά ένας γενικός κανόνας είναι ότι μετά από 35-40 λεπτά, τα παιδιά κουράζονται και αρχίζουν να δείχνουν νευρικότητα και να χάνεται το ενδιαφέρον τους.

Το σημαντικότερο όλων είναι προφανώς αυτά τα 35-40 λεπτά να είναι πλούσια σε μαγικές επιδείξεις, να συμμετέχουν όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά αλλά και ο μάγος να έχει πλήρη επίγνωση των συνθηκών ώστε να προσαρμόζεται σε αυτές. Τότε, το όλο πρόγραμμα καταλήγει να είναι γεμάτο όμορφες και μαγικές στιγμές που μένουν αξέχαστες στα παιδιά.

Στη συνέχεια, με την βοήθεια κάποιου άλλου επαγγελματία (ή του ίδιου του μάγου εάν μπορεί), τα παιδιά μπορούν να έχουν επιπλέον ψυχαγωγικές εμπειρίες πχ με μπαλονοκατασκευές κλπ. 

Το μόνο σίγουρο είναι, κατά την γνώμη μας, τα παιδιά να κάνουν παρέα μεταξύ τους, να γελάσουν, να παίξουν και να τρέξουν και όχι να είναι "εγκλωβισμένα" σε ένα μαγικό σόου που ξεπερνά τις αντοχές και δυνάμεις τους! 

magostaxydaktylourgos@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί ένας Μάγος - Ταχυδακτυλουργός θα σας κάνει να αναρρωτηθείτε για ΤΑ ΠΑΝΤΑ γύρω σας

Γιατί να επιλέξω Μάγο - Ταχυδακτυλουργό για το πάρτι του παιδιού μου (π.χ. γενέθλια);

Γιατί ένας Μάγος είναι πιο δημοφιλής από την Μπιγιονσέ