Γιατί ένας Μάγος είναι πιο δημοφιλής από την Μπιγιονσέ

Εικόνα
Beyonce Vectors by Vecteezy Όταν η Μπιγιονσέ λικνίζεται, όλοι μας νιώθουμε ότι η ζωή είναι ωραία, χαλαρή και γεμάτη κέφι! Σίγουρα "ανεβαστικό"! Όταν ο μάγος Χουντίνι δραπετεύει μέσα από αλυσίδες που τον έχουν δέσει "πατόκορφα", νιώθουμε την ανακούφιση που συνδέεται με την "απόδραση" από τα προβλήματα και έννοιες που μας "πνίγουν"! Απλά απελευθερωτικό! Όταν ο μάγος Κόπερφιλντ αιωρείται και πετάει, νιώθουμε την γαλήνη της ξέγνοιαστης και ανεμπόδιστης μετακίνησης! Αναμφισβήτητα λυτρωτικό! Όταν ο μάγος Ντάιναμο μετατρέπει απλά λευκά χαρτιά σε χαρτονομίσματα μεγάλης αξίας, νιώθουμε την δύναμη της δημιουργίας πλούτου και ευμάρειας δίχως κόπο! Σίγουρα ονειρεμένο! Όταν ο μένταλιστ Ντέρρεν Μπράουν διαβάζει και επηρεάζει την σκέψη μας, νιώθουμε  Γι΄ αυτό η Μπιγιονσέ μας "ανεβάζει" και εξιτάρει αλλά ο Χουντίνι, ο Κόπερφιλντ, ο Ντάιναμο και Ντέρρεν Μπράουν μας "στέλνουν σε άλλο επίπεδο" μαγεύοντας μας, εμπνέοντας μας και εκλπηρώνοντας τις

Ποια είναι τα πρότυπα και οι επιρροές των σύγχρονων Μάγων - Ταχυδακτυλουργών;


Ξεκινώντας από τον θρυλικό Houdini και συνεχίζοντας με τον ανεπανάληπτο David Copperfield, οι σύγχρονοι μάγοι - ταχυδακτυλουργοί έχουν μια σειρά ακόμα σπουδαίων επιρροών στην διαμόρφωση του καλλιτεχνικού τους χαρακτήρα και προγράμματος.

Ονόματα που έχουν συνδεθεί με την νεότερη ιστορία της ταχυδακτυλουργίας, όπως πχ David Blaine, Dynamo αλλά και ο κορυφαίος μένταλιστ Derren Brown, έχουν σίγουρα αφήσει την σφραγίδα τους στην νεότερη γενιά μάγων - ταχυδακτυλουργών.

Όταν, συνεπώς, επιλέγετε να εμπλουτίσετε το παιδικό πάρτι σας με κάποιον καταξιωμένο μάγο - ταχυδακτυλουργό, τότε να είστε βέβαιοι ότι αυτός/ή "μεταφέρει" την αξία και το "βάρος" των μάγων - ταχυδακτυλουργών που έχουν αφήσει ιστορία με τα επιτεύγματά τους!

magostaxydaktylourgos@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί ένας Μάγος - Ταχυδακτυλουργός θα σας κάνει να αναρρωτηθείτε για ΤΑ ΠΑΝΤΑ γύρω σας

Γιατί να επιλέξω Μάγο - Ταχυδακτυλουργό για το πάρτι του παιδιού μου (π.χ. γενέθλια);

Γιατί ένας Μάγος είναι πιο δημοφιλής από την Μπιγιονσέ